Thread: Central server disconnected - OSDEOB

Results 1 to 8 of 8
  1. #1 Central server disconnected - OSDEOB 
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    165
    Thanks given
    8
    Thanks received
    8
    Discord
    View profile
    Rep Power
    11
    Hello,

    My central server seems to disconnect and is unable to reconnect
    I don't think it's anything to do with the opcode message but it does always show that when it goes down.
    I know other people using the same source and they get the opcode error but there central stays connected.
    It usually takes upto 12 hours for this to happen and sometimes happens when nobody is online.
    It has shown other opcodes too like opcode 111.
    But most of the time it's 103.

    It has nothing to do with the worlds.ws too so I have no idea.
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Professional Lurker
    null's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    113
    Thanks given
    15
    Thanks received
    27
    Discord
    View profile
    Rep Power
    59
    What base are you using?
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    BoomScape #1
    BoomScape's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,349
    Thanks given
    281
    Thanks received
    222
    Discord
    View profile
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Smidge View Post
    Hello,

    My central server seems to disconnect and is unable to reconnect
    I don't think it's anything to do with the opcode message but it does always show that when it goes down.
    I know other people using the same source and they get the opcode error but there central stays connected.
    It usually takes upto 12 hours for this to happen and sometimes happens when nobody is online.
    It has shown other opcodes too like opcode 111.
    But most of the time it's 103.

    It has nothing to do with the worlds.ws too so I have no idea.
    you opened the port for it?
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Professional Lurker
    null's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    113
    Thanks given
    15
    Thanks received
    27
    Discord
    View profile
    Rep Power
    59
    Quote Originally Posted by BoomScape View Post
    you opened the port for it?
    it looks like he is using a leaked server so might want to wait with further help
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Registered Member reapergrim's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    52
    Thanks given
    4
    Thanks received
    2
    Rep Power
    26
    I believe he's using Runite, I've dabbled in it for fun, but definitely leaked server.
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Registered Member
    Concerned's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    52
    Thanks given
    21
    Thanks received
    14
    Discord
    View profile
    Rep Power
    123
    Quote Originally Posted by reapergrim View Post
    I believe he's using Runite, I've dabbled in it for fun, but definitely leaked server.
    kronos is runite also and that's released
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    165
    Thanks given
    8
    Thanks received
    8
    Discord
    View profile
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by null View Post
    What base are you using?
    It's Drako (Kronos) I bought drako from NuLL as he shut down drako.
    It no longer disconnects from the central server but it still stops me from connecting after 6+ hour runtime. I just get the message connection failed but on my central server it says incoming : IP so my connection is getting through but I'm not sure why it won't let me connect.

    Quote Originally Posted by BoomScape View Post
    you opened the port for it?
    Yes all 3 ports are open. It lets us connect but after server has been up like 6 hours or more it eventually won't connect and says 'Error connecting to server'.
    I've tried switching web hosts and using central code from other servers which I know works but so far no luck.
    It no longer does the 'stuck player' then opcode error which used to happen
    After getting the error connecting to server message for the first time
    Reply With Quote  
     

  8. #8  
    Registered Member reapergrim's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    52
    Thanks given
    4
    Thanks received
    2
    Rep Power
    26
    Quote Originally Posted by Concerned View Post
    kronos is runite also and that's released
    I had no idea, thank you for letting me know
    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


User Tag List

Similar Threads

  1. Server disconnect.
    By Richie in forum Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2012, 02:55 PM
  2. Server Disconnecting Constantly
    By Killerteddy in forum Help
    Replies: 8
    Last Post: 06-06-2011, 08:49 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 04-25-2011, 11:50 PM
  4. Replies: 12
    Last Post: 04-16-2011, 11:20 AM
  5. [Pie] Server Disconnected
    By Zebra in forum Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-2011, 06:11 AM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •