Thread: Eclipse + Running Source

Results 1 to 5 of 5
  1. #1 Eclipse + Running Source 
    Registered Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    44
    Thanks given
    2
    Thanks received
    0
    Discord
    View profile
    Rep Power
    11
    Hi,

    When I last came to the RSPS scene we just used the .bat launcher and done, these days Eclipse is involved and I'm stuck with 400 errors, all of which are related to Java. I've redone the libs, however, I still have the errors.

    I've attached a pic of the problem and wondered if anyone can point me in the direction of a fix.

    https://ibb.co/YRqXQCQ
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Donator

    Fiddle's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Age
    23
    Posts
    1,747
    Thanks given
    483
    Thanks received
    339
    Discord
    View profile
    Rep Power
    179
    Maybe use another java version to compile
    Don't be scared. It can't hurt you.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Registered Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    44
    Thanks given
    2
    Thanks received
    0
    Discord
    View profile
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by El Camino View Post
    Maybe use another java version to compile
    Gone through all of the different compilers, it's the folders that are screwed up when making a new java project
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Registered Member
    Join Date
    May 2022
    Posts
    3
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Discord
    View profile
    Rep Power
    0
    add me on discord for help: Nobility#5658
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Development Services

    Tutus Frutus's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    452
    Thanks given
    205
    Thanks received
    212
    Discord
    View profile
    Rep Power
    687
    Quote Originally Posted by DarkSoulsrsps View Post
    Hi,

    When I last came to the RSPS scene we just used the .bat launcher and done, these days Eclipse is involved and I'm stuck with 400 errors, all of which are related to Java. I've redone the libs, however, I still have the errors.

    I've attached a pic of the problem and wondered if anyone can point me in the direction of a fix.

    https://ibb.co/YRqXQCQ
    The thing you are most likely having problems with (as I see AllArgsConstructor) is something called Lombok.
    Install Lombok (for eclipse, into your IDE by running the lombok.jar file (downloaded from the projectlombok website).
    Enable annotation processing in eclipse and rebuild the project.

    As I see your library is [jre]... in eclipse this often gives shitty little issues, download JDK 1.8 from oracle and make sure to configure your build path, remove the current lib and add a new library which will be the JDK you just installed.


    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


User Tag List

Similar Threads

  1. (server run error eclipse) (317 source)
    By malimt in forum Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-17-2015, 02:23 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 09-15-2015, 10:07 PM
  3. Running source via Eclipse error! help!
    By Moxrel in forum Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-15-2015, 09:52 PM
  4. Running sources through eclipse
    By Test Subject in forum Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-07-2014, 06:37 PM
  5. 718 running source with Eclipse error
    By daggertail90 in forum Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2013, 05:39 PM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •