Thread: [Kronos] Issues Getting Live Version Running

Results 1 to 7 of 7
  1. #1 [Kronos] Issues Getting Live Version Running 
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    11
    Hi there, I'm using [Only registered and activated users can see links. ] and have the offline version up and running fine, as well as uploaded everything (jav_config, world_updater, worlds.ws) and have pointed all the URL's necessary. I'm now attempting to the live version so I can have a couple buddies play, I have changed the settings/world in server.properties as well as anything else I could think to live, and I'm having db errors.

    It seems as if I'm stuck on entering the database information correctly. I don't know if I'm just putting the host or db name in the wrong spots (I have moved them around multiple times in hopes to correct this) because this is the error I'm receiving followed by a java path error, which did NOT appear until switching to LIVE and the database errors:



    I have checked my variables, have tried JDK 1.8, JRE 1.8, JDK 15.0 still no luck.

    Everything else seems to be working (launcher and client/jar open on my local machine) other than database information/java error I'm having.

    Any help is appreciated thank you. My disc: J$Y#5790
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    11
    Here's where I'm currently at if anyone would be willing to help:

    Clearly I'm just entering DB information in wrong if anyone can assist.

    Disord: J$Y#5790 ... Thank you so much.

    Failed to install signal handler: java.lang.IllegalArgumentException: Unknown signal: TRAP
    [main] INFO io.ruin.Server - [email protected]
    [Attach Listener] INFO kilim.agent.KilimAgent - agentmain method invoked with args: and inst: [email protected]
    [04/01/2021 02:31:37 AM]: Loading server settings...
    [main] INFO io.ruin.Server - Looking for system.properties in C:\Users\Aspire\Desktop\Kronos-master\kronos-server\server.properties
    [04/01/2021 02:31:38 AM]: Loading server data...
    [04/01/2021 02:32:33 AM]: Connecting to SQL databases...
    [main] ERROR rollingErrorFileLogger - Database error
    java.lang.Throwable: Failed to connect to database 'aspireosrs_game' : Access denied for user 'aspireosrs_admin'@'185.172.64.60' (using password: YES)
    at io.ruin.api.database.DatabaseUtils.connect(Databas eUtils.java:30)
    at io.ruin.Server.main(Server.java:164)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:43)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
    at kilim.WeavingClassLoader.run(WeavingClassLoader.ja va:122)
    at kilim.tools.Kilim.trampoline(Kilim.java:110)
    at kilim.tools.Kilim.trampoline(Kilim.java:79)
    at io.ruin.Server.main(Server.java:80)
    [main] ERROR rollingErrorFileLogger - Database error
    java.lang.Throwable: Failed to connect to database 'aspireosrs-xen' : Access denied for user 'aspireosrs_admin'@'185.172.64.60' (using password: YES)
    at io.ruin.api.database.DatabaseUtils.connect(Databas eUtils.java:30)
    at io.ruin.Server.main(Server.java:164)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:43)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
    at kilim.WeavingClassLoader.run(WeavingClassLoader.ja va:122)
    at kilim.tools.Kilim.trampoline(Kilim.java:110)
    at kilim.tools.Kilim.trampoline(Kilim.java:79)
    at io.ruin.Server.main(Server.java:80)
    [main] ERROR rollingErrorFileLogger - Database error
    java.lang.Throwable: Failed to connect to database 'aspireosrs_wp' : Access denied for user 'aspireosrs_admin'@'185.172.64.60' (using password: YES)
    at io.ruin.api.database.DatabaseUtils.connect(Databas eUtils.java:30)
    at io.ruin.Server.main(Server.java:164)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:43)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
    at kilim.WeavingClassLoader.run(WeavingClassLoader.ja va:122)
    at kilim.tools.Kilim.trampoline(Kilim.java:110)
    at kilim.tools.Kilim.trampoline(Kilim.java:79)
    at io.ruin.Server.main(Server.java:80)

    > Task :kronos-server:run FAILED

    FAILURE: Build failed with an exception.

    * What went wrong:
    Execution failed for task ':kronos-server:run'.
    > Process 'command 'C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_281\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value 1

    * Try:
    Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Run with --scan to get full insights.

    * Get more help at [Only registered and activated users can see links. ]

    BUILD FAILED in 1m 23s
    8 actionable tasks: 1 executed, 7 up-to-date
    2:32:38 AM: Task execution finished 'run'.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Banned


    Join Date
    Dec 2019
    Age
    28
    Posts
    309
    Thanks given
    226
    Thanks received
    122
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Aspire View Post
    Here's where I'm currently at if anyone would be willing to help:

    Clearly I'm just entering DB information in wrong if anyone can assist.

    Disord: J$Y#5790 ... Thank you so much.
    Try changing your SDK to 1.8

    And change the build to use Intellij rather gradle, increase ram to 8000mb if you have 16gbs
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by idrc View Post
    Try changing your SDK to 1.8

    And change the build to use Intellij rather gradle, increase ram to 8000mb if you have 16gbs
    Already done that bro. Memory is at 8000, SDK 1.8 and IntelliJ set for all projects

    I think I'm getting the java error cause of the db but I'm not too sure hoping somebody could shed some light
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    BoomScape #1
    BoomScape's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,196
    Thanks given
    249
    Thanks received
    207
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by Aspire View Post
    Hi there, I'm using [Only registered and activated users can see links. ] and have the offline version up and running fine, as well as uploaded everything (jav_config, world_updater, worlds.ws) and have pointed all the URL's necessary. I'm now attempting to the live version so I can have a couple buddies play, I have changed the settings/world in server.properties as well as anything else I could think to live, and I'm having db errors.

    It seems as if I'm stuck on entering the database information correctly. I don't know if I'm just putting the host or db name in the wrong spots (I have moved them around multiple times in hopes to correct this) because this is the error I'm receiving followed by a java path error, which did NOT appear until switching to LIVE and the database errors:



    I have checked my variables, have tried JDK 1.8, JRE 1.8, JDK 15.0 still no luck.

    Everything else seems to be working (launcher and client/jar open on my local machine) other than database information/java error I'm having.

    Any help is appreciated thank you. My disc: J$Y#5790
    have you whitelisted the servers ip to the webhost sql?
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    11
    Thank you for all the help so far. I've managed to fix db errors, rebuilt project just incase, and now receiving this error when running everything:
    (Set to LIVE, everything has been adjusted as far as I know)



    Bump - everyone keeps telling me to give up on this source, but I really enjoy it and cannot see why.

    I'd really appreciate any help.

    Thanks.
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    11
    I've made some more progress.

    Everything has been looked over twice, I've even restarted from scratch twice lol.

    So far everything has connected, it even says USERNAME is trying to login when I try and login to the live server, but error connecting:



    Thanks for helping...

    More progress, but apparently getting these issues now (all db info is correct, its having issues with kronos-api.jar or io.ruin.ap.database.database file?

    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


User Tag List

Similar Threads

  1. I cant get client to run!
    By Snorlaxlolz in forum Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2011, 05:50 AM
  2. 613/614 why am i getting this? at running -.-
    By owner iwan in forum Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-20-2010, 10:20 AM
  3. How do i get #357 to Run ?
    By @TRT in forum Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2010, 01:34 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-08-2010, 11:17 PM
  5. Help me get my server running global??
    By ryannathans in forum Requests
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2009, 03:13 AM
Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •