Thread: Need help getting client to load please

Results 1 to 5 of 5
  1. #1 Need help getting client to load please 
    Registered Member

    Join Date
    May 2015
    Posts
    127
    Thanks given
    73
    Thanks received
    32
    Rep Power
    82
    Hi, I have a 414 client & cache. When I go to run it, I get the message 'error game js5connect'. Also, it stays stuck at 'connecting to update server' too.

    I've tried two different clients, which both do the above. You can find them here: [Only registered and activated users can see links. ]
    Also another link for the cache: [Only registered and activated users can see links. ]

    The client seems to be using the cache, but not loading it. If you try to delete the cache from C:/Windows, it says that its being used by the Java runtime.

    Any help to get this loading would be much appreciated! Thank you in advance. =)
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    EradicationX Is Back!
    Sadie's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    48
    Thanks given
    17
    Thanks received
    22
    Discord
    View profile
    Rep Power
    18
    I believe the issue is in the cache, try saving it numerous times to see if it fixes it. You can also try using a different cache and see if that works instead, although I do not know any 414 compatible caches.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Registered Member

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,192
    Thanks given
    1,125
    Thanks received
    840
    Discord
    View profile
    Rep Power
    1525
    Hi, you never actually state if you are using a 414 server? The js5 request is the update server used to check the integrity of the cache, it does a version check on first running, if you're not running a 414 server it's going to fail at the first hurdle.
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Registered Member

    Join Date
    May 2015
    Posts
    127
    Thanks given
    73
    Thanks received
    32
    Rep Power
    82
    Quote Originally Posted by Sadie View Post
    I believe the issue is in the cache, try saving it numerous times to see if it fixes it. You can also try using a different cache and see if that works instead, although I do not know any 414 compatible caches.


    Quote Originally Posted by Blacklist View Post
    Hi, you never actually state if you are using a 414 server? The js5 request is the update server used to check the integrity of the cache, it does a version check on first running, if you're not running a 414 server it's going to fail at the first hurdle.
    Hiya, thank you both for your replies. =) I'm not sure it's the cache as it seems to use it? I'm currently not using a 414 server though, no. You're correct. How can I make a 414 server so that it loads? Or can anyone make me a server so that it'll load?

    Thanks!
    - Snow.
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Registered Member

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,192
    Thanks given
    1,125
    Thanks received
    840
    Discord
    View profile
    Rep Power
    1525
    Quote Originally Posted by SnowEssence View Post
    Hiya, thank you both for your replies. =) I'm not sure it's the cache as it seems to use it? I'm currently not using a 414 server though, no. You're correct. How can I make a 414 server so that it loads? Or can anyone make me a server so that it'll load?

    Thanks!
    - Snow.
    I don't know of any existing 414 servers and changing a current one to work with the version will be an uphill battle, to get to the login screen you may just have to change the version number you're currently loading so it passes the initial check (your server will read an integer with the version number and write the response back). This really isn't going to be easy though as once you get to the login screen you will need to change some of the packets so the data is sent correctly and make sure the lengths are correct.
    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


User Tag List

Similar Threads

  1. need help getting client to work (718)
    By ryan1b in forum Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2017, 06:41 PM
  2. Need help getting client to work.
    By satellite in forum Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-19-2015, 10:27 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 05-31-2013, 12:32 PM
  4. Need Help Getting Client To Connect
    By LeBron James in forum Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-24-2012, 04:51 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 03-15-2011, 10:15 PM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •