Thread: 718 Client Whitescreen

Results 1 to 4 of 4
  1. #1 718 Client Whitescreen 
    Registered Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    14
    Thanks given
    2
    Thanks received
    6
    Rep Power
    11
    So I have setup a source and client, and jarred the client, but when any other person tries to open the client, it is just completely white. Any solutions to this?
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Registered Member
    TheChosenOne's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    941
    Thanks given
    46
    Thanks received
    146
    Rep Power
    354
    Could be the cache isn't in the correct directory (or another directory related problem)...
    I suggest you have the other person open the jar in the command line: [Only registered and activated users can see links. ]
    Look at point 3.
    Any exceptions thrown (which is probably the case) should show on the command line. That might tell you what's wrong.
    My informative threads:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Registered Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    14
    Thanks given
    2
    Thanks received
    6
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by TheChosenOne View Post
    Could be the cache isn't in the correct directory (or another directory related problem)...
    I suggest you have the other person open the jar in the command line: [Only registered and activated users can see links. ]
    Look at point 3.
    Any exceptions thrown (which is probably the case) should show on the command line. That might tell you what's wrong.
    Turns out the compiler had an error which made the IP on the jarred client stay 127.0.0.1, had to fix the error and recompile and rejar, and it worked fine after that.
    But thanks anyway
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Registered Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    44
    Thanks given
    1
    Thanks received
    11
    Rep Power
    14
    Quote Originally Posted by guthixfaithz View Post
    Turns out the compiler had an error which made the IP on the jarred client stay 127.0.0.1, had to fix the error and recompile and rejar, and it worked fine after that.
    But thanks anyway
    recommend using an IDE, its better and more effiecient; [Only registered and activated users can see links. ]
    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [718] error_game_js5connect [718 Client]
    By Grown in forum Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2018, 06:27 PM
  2. [Matrix 718] Client whitescreen issues.
    By N8 The Great in forum Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2015, 08:33 AM
  3. 667/718 Client
    By macalroy in forum Requests
    Replies: 4
    Last Post: 06-29-2012, 05:26 PM
  4. "Jedis" 718 Client is infected.
    By Sir Tom in forum RS 503+ Client & Server
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2012, 10:10 PM
  5. 718 client erro
    By Extinctionx in forum Help
    Replies: 8
    Last Post: 06-23-2012, 12:10 PM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •