Thread: "Connection lost Please wait - attempting to reestablish" and "Loading - please wait"

Results 1 to 4 of 4
  1. #1 "Connection lost Please wait - attempting to reestablish" and "Loading - please wait" 
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    195
    Thanks given
    12
    Thanks received
    16
    Rep Power
    35
    I was just wondering if anyone knew when they moved both of these messages from center screen to black rectangular boxes in the top left corner of the client.

    I assume 2006 or 2007, but I'm not sure on exact dates.

    edit- Also, was it just these two, or is there a list of things that they put/moved?




    (Sorry about the shit quality images. Can't even get good search results. )
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    195
    Thanks given
    12
    Thanks received
    16
    Rep Power
    35
    June 23rd 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    0:47

    June 26th 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    4:10

    June 27th 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    0:19

    June 29th 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    0:10

    July 6th 2007:
    Unknown

    July 7th 2007:
    Unknown

    July 8th 2007:
    Unknown

    July 9th 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2:12

    July 10th 2007:
    Unknown

    July 11th 2007:
    Unknown

    July 12th 2007
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2:35

    July 13th 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2:35

    July 14th 2007:
    Unknown

    July 15th 2007:
    Unknown

    July 16th 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2:25
    5:15

    July 17th 2007:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2:15

    This one doesn't have an exact date, but is interesting for reference purposes.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    1:04

    Wow there are a lot of inadequacies. This seems to be a bit harder to pin point than I thought. Looks like either June or July 2007. Not sure if I'm able to pin down an exact date.

    Not sure if it only happened for high detail at one point as well.

    The 27th of June 2007 appears to be when they transitioned.
    The other appears to be between July 9th and July 12th 2007.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    195
    Thanks given
    12
    Thanks received
    16
    Rep Power
    35
    If anyone has video from July 10th and/or the 11th 2007, and would be willing to post, please do. I'm pretty stumped on this one. It feels like I've hit a dead end.
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    195
    Thanks given
    12
    Thanks received
    16
    Rep Power
    35
    What the hell? Apparently they had the white text on black background prior, but it seems only for the loading percentage

    video for reference purposes: [Only registered and activated users can see links. ]
    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 10-08-2018, 04:58 PM
  2. loading please wait -------------Connection lost
    By wishforwings in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2013, 07:42 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 12-27-2012, 05:11 PM
  4. Nicer "loading - please wait" and reestablish con
    By owner blade in forum Snippets
    Replies: 99
    Last Post: 06-16-2011, 12:05 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-09-2009, 02:08 AM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •