Thread: Cache Issues?

Results 1 to 3 of 3
  1. #1 Cache Issues? 
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2022
    Posts
    4
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    0
    Took a very long break from RSPS' (like before people were using IntelliJ as opposed to eclipse long break) and I'm trying to mess around on a source/client that was definitely ran through IntelliJ

    I have everything set-up, however this particular base (Ancestral) is giving me some issues with the cache.

    I see CacheDownloader.java, and I see where it wants me to put my link to the cache as well as a cache version. I have zipped my cache and uploaded it to mediafire and I also made a .txt file for the cache version. Regardless of what I do, I still get this error when trying to run the client in Intellij:

    java.lang.NullPointerException: Cannot invoke "com.ferox.cache.Archive.get(String)" because "archive" is null
    at com.ferox.cache.graphics.IndexedImage.<init>(Index edImage.java:34)
    at com.ferox.draw.Rasterizer3D.init(Rasterizer3D.java :96)
    at com.ferox.Client.unpackTextures(Client.java:11840)
    at com.ferox.Client.startUp(Client.java:12000)
    at com.ferox.GameApplet.run(GameApplet.java:210)
    at com.ferox.Client.run(Client.java:8142)
    at java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:833)

    This NullPointerException repeats in the console multiple times for what looks like everything it's trying to invoke. Any help? Thank you.
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Registered Member
    TzKal Zuk's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Age
    30
    Posts
    1,317
    Thanks given
    203
    Thanks received
    316
    Discord
    View profile
    Rep Power
    809
    " because "archive" is null
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2022
    Posts
    4
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by TzKal Zuk View Post
    " because "archive" is null
    That is where I'm getting confused. Is it a bad cache or am I doing something wrong?
    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


User Tag List

Similar Threads

  1. [PI] Cache issues
    By USKO in forum Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-24-2016, 02:38 PM
  2. cache issue...
    By Aryu in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-09-2012, 01:01 PM
  3. Downloading Cache Issue
    By uuu199 in forum Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2012, 04:36 AM
  4. [Error] 2006scape Cache issue [Error]
    By greenxbox in forum Software
    Replies: 3
    Last Post: 06-27-2012, 10:19 PM
  5. Jar issue & Cache Issue
    By Chachi in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2009, 02:40 PM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •