Thread: [562] Blank Source & Client - Please Help

Results 1 to 10 of 10
  1. #1 [562] Blank Source & Client - Please Help 
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    0
    Hey there,

    So i've recently decided to start coding again, but this time i wanted to take a new challenge, so i downloaded this completely blank 562 source and client that can be viewed [Only registered and activated users can see links. ]
    Now, the problem has to do with the cache, (I think).

    When i start the server, everything seems to be going perfect, until i open the client, i get the "error_game_js5connect" message in the cmd box.

    I don't recall having this issue anywhere else, and since then, every source & client i try, i get the same error.

    Can anyone please help?

    Thanks.
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Registered Member

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,318
    Thanks given
    71
    Thanks received
    105
    Discord
    View profile
    Rep Power
    334
    means you need to make sure ur connecting to localhost client.java
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by -_Timmeh_- View Post
    means you need to make sure ur connecting to localhost client.java
    Well, isn't 127.0.0.1 the same?

    All i found in Client.java was this,

    Code:
    	} else if ((Class1_Sub7.anInt3581 ^ 0xffffffff) == -3) {
    	    Class91.anInt1183 = Class93.anInt1227 + 50000;
    	    Class131_Sub41_Sub20.anInt6436 = 43594;
    	    Class131_Sub2_Sub7.aString5636 = "127.0.0.1";
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Registered Member EtherScape's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    16
    Thanks given
    0
    Thanks received
    1
    Rep Power
    1
    You either have opened the Client before the Source...and if that doesnt help then open the source and let everthing load then open the client
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Registered Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    0
    Sometime you have to start U-torrent after you started the source.
    Then will the client work (remember to change the u-torrent port to the port you are using in the server etc 43594).
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2012
    Age
    26
    Posts
    20
    Thanks given
    0
    Thanks received
    1
    Rep Power
    11
    Make sure you have the right ports forwarded, meaning that your firewall allows port 43594 in both ways (TCP & UDP)
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    Software Engineer

    OogleBoogle's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Age
    22
    Posts
    3,881
    Thanks given
    575
    Thanks received
    488
    Discord
    View profile
    Rep Power
    266
    LOL make sure u have opend the source and let that load before u fkin open the client -_-
    ╠╬╣
    ╦╦
    ╠╬╬╬╣
    ╠╬╬╬╬╬╬╣
    ╠╬╬╬╬╬╬╣
    ╚╩╩╩╩╩╩╝
    ╠╬╬╬╣

    Reply With Quote  
     

  8. #8  
    Registered Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    83
    Thanks given
    3
    Thanks received
    0
    Rep Power
    11
    I had this problem once: I had changed everything and the problem was that in the client, there was multiple IPs need changing. All of them were in client.java. If that doesn't work/doesn't apply, then your cache's probably bad. Download a new one.
    Reply With Quote  
     

  9. #9  
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2013
    Age
    27
    Posts
    29
    Thanks given
    7
    Thanks received
    2
    Rep Power
    11
    Wish i knew a good one too!
    Reply With Quote  
     

  10. #10  
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Thanks given
    0
    Thanks received
    0
    Rep Power
    0
    means you need to make sure ur connecting to localhost client.java
    Reply With Quote  
     


Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


User Tag List

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: 04-29-2013, 02:41 PM
  2. 317 blank refactured client on pi source
    By ilike to own in forum Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-04-2010, 07:56 PM
  3. Blank deltascape source+client.
    By RsExpozed in forum Requests
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2010, 03:50 PM
  4. 474 Blank Source with Client and 474 Cache
    By whtulkinat in forum Requests
    Replies: 6
    Last Post: 04-26-2010, 12:50 PM
  5. Blank 508-525 Source & Client
    By `Ethan in forum Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2010, 12:43 AM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •